Priser

Boka ett kostnadsfritt möte

Vi vill såklart träffa er och diskutera igenom era önskemål och tankar kring en styling. Vi bokar en tid och ses på plats hos er där vi pratar om upplägg och samtidigt kan gå igenom er bostad. Vi tycker att det ska vara enkelt och smidigt för er så därför har vi tagit fram två paket.

 

Våra paket

Standard

Vi lyfter fram er befintliga inredning och adderar passande detaljer som förhöjer upplevelsen, både inför fotografering och visning. Sängen får en lyxig bäddning, soffan fylls med fluffiga kuddar och plädar, badrummet får nya handdukar och väldoftande spaprodukter. Vi fyller upp med färska blommor och växter som vi sedan byter ut inför första visningen.

Exklusiv

Precis som vid standardstyling lyfter vi fram er befintliga inredning. Dessutom möblerar vi om vid behov och byter ut/kompletterar med passande möbler. Ingång och hall arrangeras så att det ger ett inbjudande första intryck. Vi gör er balkong/uteplats till en trivsam oas med möbler, textilier och växter. Förvaringsmöjligheter lyfts fram med vackra korgar och klädupphängningar. Alla rum kompletteras med passande konst, accessoarer, mattor &  textilier i mängder, belysning, glas & porslin, böcker & tidningar och mycket annat för att ge den där extra ombonade varma känslan.

 

 

Våra priser

Efter ett möte hemma hos er kommer vi överens om vart just ni hamnar någonstans i pris. Alla stylingar är unika så därför finns inga fasta priser. Det beror helt på vad just du/ni önskar med en styling och hur mycket möbler och inredning vi kan behålla från ert eget möblemang.

 

Homestaging – tomma bostäder

Vi har inga problem att möblera och styla era tomma bostäder.

Vi är också väl insatta i att styla nyproduktion. Kontakta oss för pris.

 

 

Pengarna tillbaka-garanti

 

Vi vill att alla ska vara nöjda. Vi värderar högt en god och nära kontakt med de vi samarbetar med och gör alltid vårt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Därför erbjuder vi en garanti, är ni missnöjda med stylingen får ni pengarna tillbaka.

OBS! Detta meddelas till VRÅ homestyling innan fotografering & visning