Om oss och vår process

retro_006

Varje stylingprojekt är unikt

Vi är aktiva i Stockholm, att ses på ett kostnadsfritt möte hemma i bostaden är den absolut bästa utgångspunkten. Då lär vi känna varandra och vi kan på plats skapa oss en idé av vad som behövs och kan göras för att lyfta ert hem till det yttersta. Vi fotar och mäter upp på samma gång.

Efter mötet skriver vi ihop en offert. När den är godkänd sätter vi ihop en inredning utefter era önskemål och objektets målgrupp. Vi har ett härligt lager fyllt med möbler, textilier, inredningsdetaljer och kuriosa som vi uppdaterar och utökar hela tiden.

Varje stylingprojekt är unikt och vi har därför inga mallar vi arbetar efter. Allt till homestylingen handplockas på vårt lager, konst lånas in från våra fantastiska konstnärer vi samarbetar med och beroende på objekt och stylingens storlek lånar och hyr vi in specifika möbler och belysningar från olika butiker och showrooms i Stockholm. Alla har sin egen stil, och vi kan plocka fram godbitar hos alla våra kunder som vi kan utgå ifrån.

Vi gör alltid vårt yttersta för att resultatet ska blir precis så bra som det ska och kan bli! Oavsett vilket storlek på styling ni väljer så ser vi till att alla känner sig bekväma och nöjda med inredningen och vi lovar att lyfta er bostad till sin maximala potential.

Det är Hanna Petersen som är ansvarig för VRÅ homestyling, kontakta henne mer än gärna för att få reda på mer kring just det ni undrar över.

För priser och de olika paketen klicka in här